Programma gemist?

The Voice Of Holland gemist?

28-02-2020 20:31

The Voice Of Holland - The Voice of Holland: Finale

Na een onstuimig en veelbesproken seizoen bereikt de tiende reeks van The Voice of Holland vanavond een climax. In de finale wordt duidelijk wie zich een jaar lang 'The Voice of Holland' mag noemen. Om 20.30 uur op RTL 4. Finalisten Er zitten nog vier zangtalenten in de strijd om de winst: - Emma Boertien (Team Waylon) - Stef Classens (Team Waylon) - Daphne van Ditshuizen (Team Ali B) - Sophia Kruithof (Team Anouk) Ruzie Het seizoen van The Voice of Holland stond grotendeels in het teken van een enorme ruzie die Anouk en Lil Kleine achter de schermen zouden hebben uitgevochten. Het is nog maar de vraag of Lil Kleine volgend jaar als coach zal terugkeren. In de finale is hij niet vertegenwoordigd met talenten; die werden weggestemd door het publiek.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

The Voice Of Holland gemist

The Voice of Holland is een zoektocht op RTL 4, waarin gezocht wordt naar de beste stem van Nederland. In de jury nemen Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Roel VanVelzen en Angela Groothuizen plaats, en zij coachen de talenten. Er is alleen plaats voor de allerbesten!

Uitzending gemist van The Voice Of Holland? Hier kun je alle uitzendingen van The Voice Of Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 200
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!