Programma gemist?

De Alleskunner gemist?

29-02-2020 21:35

De Alleskunner - De Alleskunner

Aflevering 5 - Van het letterlijk zoeken naar een speld in een hooiberg en het inschatten van leeftijden van modellen, tot het zo snel mogelijk uitrollen van drie WC-rollen. In De Alleskunner storten 100 Nederlanders zich op een afvalrace vol verrassende opdrachten, om te bepalen wie de beste allrounder is. Wie het lukt om 99 spellen lang niet als laatste te eindigen, is De Alleskunner en wint de hoofdprijs: een jaar lang gratis leven. In de vijfde aflevering balanceren de kandidaten een bezem op hun vinger, moeten ze met stokjes eten en proberen ze in een gigantische berg was hun verloren sok terug te vinden. Na een wedstrijdje wie-schilt-de-kortste-aardappelschil en kaartenhuis bouwen is 'De Alleskunner' op de helft en zijn er nog maar vijftig kandidaten over.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

De Alleskunner gemist

Uitzending gemist van De Alleskunner? Hier kun je alle uitzendingen van De Alleskunner kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!