Programma gemist?

Jinek gemist?

04-03-2020 14:40

Jinek - Jinek: Frank Visser, Kiran Badloe, Sébas Diekstra en meer

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Mr. Frank Visser trekt vanaf donderdag weer het land door om in zijn programma ?Mr. Frank Visser rijdt visite? mensen te voorzien van juridisch advies op maat. Hoe strijdt hij tegen de arrogantie van de macht? Vanavond vertelt hij erover bij Jinek. - Windsurfer Kiran Badloe versloeg dit weekend zijn vriend en concurrent Dorian van Rijsselberghe en pakte daarmee ook het ticket voor de Olympische Spelen in Tokyo. Hoe was die 'broederstrijd' en hoe bereid Kiran zich nu voor op de Spelen? Hij vertelt er vanavond over bij Jinek. - Tranen en woede tijdens de tweede zittingsdag tegen Gökmen T. De man die een jaar geleden in een Utrechtse tram vier mensen doodschoot. Na een roerige dag gisteren, was het vandaag aan nabestaanden en slachtoffers. Zij kregen het woord en vertelden op soms hartverscheurende wijze hoe T. hun levens heeft verwoest. René Verschuur verloor zijn dochter Roos en sprak vandaag tijdens de zitting. Hij is te gast, samen met zijn advocaat Sébas Diekstra. - De minst veilige plek voor vrouwen in Nederland? Dat is thuis. Elke 6 minuten wordt er een melding gemaakt van geweld achter de voordeur. Olcay Gulsen moest als kind toezien hoe haar gewelddadige vader tekeer ging tegen haar moeder en maakte daar een documentaireserie over. Ook te gast is PvdA-kamerlid Kirsten van den Hul. Zij ondervond het aan den lijve toen ze mishandeld werd door haar toenmalige vriend.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Jinek gemist

Presentatie: Eva Jinek.

Uitzending gemist van Jinek? Hier kun je alle uitzendingen van Jinek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!