Programma gemist?

Ladies Night gemist?

04-03-2020 20:30

Ladies Night - Terug: Ladies Night

De talkshow Ladies Night van Merel Westrik is vanaf vanavond terug op Net5. Elke woensdag om 20:30 uur bespreekt Westrik de actualiteit en onderwerpen die (nog) niet tot de actualiteit behoren. Gasten eerste uitzending In de eerste aflevering staat het thema inclusiviteit in de mode en reclame centraal. Waar je vroeger werd uitgelachen of gepest vanwege vlekken op je huid, vetrollen of een jongensachtig lijf met mini-voorgevel, kun je er tegenwoordig bakken geld mee verdienen. De Nederlandse modellen Debora Moreno, Daniëlle van Grondelle en Montell van Leijen weten er alles van, en schuiven aan in de eerste aflevering bij Westrik. Samen met modedeskundige Manon Meijers praten ze over de gigantische veranderingen die de modewereld de afgelopen twee jaar heeft ondergaan. Bank Elke week schuift een aantal (bekende) vrouwen en vaste gasten, zoals Linda de Mol en Olcay Gulsen, aan op de bank van Merel om actuele, mooie en persoonlijke gesprekken te voeren. Bijpraten Het doel van het programma is de kijker bijpraten over onderwerpen die iedere vrouw raakt en ruimte bieden voor ontroerende verhalen, maar ook voor pittige discussies. Ingrijpen Op NPO Radio 1 kondigde Merel Westrik aan dat ze het komende seizoen wat meer wil ingrijpen in de gesprekken, om er een snellere en betere talkshow van te maken.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!

Ladies Night gemist

Uitzending gemist van Ladies Night? Hier kun je alle uitzendingen van Ladies Night kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!