Programma gemist?

Jinek gemist?

04-03-2020 22:20

Jinek - Jinek: Michiel Vos, Ronnie Flex en meer

Onderwerpen van deze uitzending - Democratische kandidaat Joe Biden heeft een spectaculaire comeback gemaakt op Super Tuesday, de dag waarop in een groot deel van Amerika naar de stembus gaat om de tegenstander van Trump te kiezen. Nu de stemmen grotendeels zijn geteld is een ding duidelijk: de tegenstander van Trump gaat een oude witte man worden. Maar wordt het Joe Biden of Bernie Sanders? En waar staan zij voor? We bespreken de uitslag van Super Tuesday met Amerikadeskundige Michiel Vos. - Ronnie Flex veroverde niet alleen de grote Nederlandse hiphopgemeenschap, maar ook het breder georiënteerde poppubliek wist hij aan zich te binden. Hij won de popprijs, had miljoenen streams en speelde op alle grote festivals. In de documentaire de vlucht van Ronnie zien we een andere kant: we zien hem worstelen met zichzelf, zijn verslaving en prille vaderschap. - Agent Koen Simmers werd zaterdagnacht in Tilburg onverwachts aangevallen door een verdachte. Toen hij met zijn portofoon en noodknop spoedassistentie probeerde op te roepen, lukte dat meerdere malen niet. En dat is helaas geen uitzondering. Binnen de politie is veel kritiek op het pas uitgerolde communicatiesysteem C2000, dat sinds ruim een maand in gebruik is bij de hulpdiensten. Koen Simmers vertelt vanavond zijn verhaal. - Na 37 seizoenen kunnen we er nog steeds maar geen genoeg van krijgen. Het satirische nieuwsprogramma Dit Was Het Nieuws begint aankomende zaterdag weer. Wat is de kracht van het programma? En waarom hebben we zo?n behoefte aan satire bij nieuws? Teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek, en presentator Harm Edens, vertellen er vanavond alles over!
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Jinek gemist

Presentatie: Eva Jinek.

Uitzending gemist van Jinek? Hier kun je alle uitzendingen van Jinek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!