Programma gemist?

Team Spoedeisende Hulp gemist?

05-03-2020 21:26

Team Spoedeisende Hulp - Terug: Team Spoedeisende Hulp

Vanavond start een nieuw seizoen van Team Spoedeisende Hulp, waarin artsen en verpleegkundigen worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden op de afdeling Spoedeisende Hulp van verschillende ziekenhuizen. Acute zorg De artsen en verpleegkundigen staan 24 uur per dag, zeven dagen in de week klaar voor alle patiënten die acute zorg nodig hebben. Van niet acuut levensbedreigende situaties tot situaties waarbij iedere seconde telt (dit kan het verschil maken tussen leven en dood). Begeleiden Met als doel de patiënt en zijn/haar familieleden in een onzekere periode zo goed mogelijk te begeleiden. Hierbij werkt het team samen met andere afdelingen binnen het ziekenhuis.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Team Spoedeisende Hulp gemist

Reportageserie waarin artsen en verpleegkundigen worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden op de afdeling Spoedeisende Hulp van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen en het Medisch Spectrum Twente in Enschede. We volgen de behandelingen vanaf binnenkomst op de spoedeisende hulp en zien de gevoelens en ervaringen van de teams die zich dag en nacht inzetten voor patiënten in acute situaties.

Uitzending gemist van Team Spoedeisende Hulp? Hier kun je alle uitzendingen van Team Spoedeisende Hulp kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 56
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!