Programma gemist?

Jinek gemist?

06-03-2020 14:42

Jinek - Jinek: Özkan Akyol, Lies Visschedijk en meer

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Eus gaat voor zijn nieuwe programma Dwarse Denkers, naar aanleiding van de Boekenweek, langs bij bekende schrijvers zoals Leon de Winter en Herman Brusselmans. Welke literaire en culturele dwarsdenkers hebben hen geïnspireerd en welke heilige huisjes hebben zij omgeschopt? - Familie, Vrienden, collega's, de buurt of de verjaardag van een tante. WhatsApp-groepen maken het makkelijk om van elkaar op de hoogte te blijven en beslissingen te nemen. Steeds vaker zijn de app-groepen stoorzenders en bronnen van ergernis. Schrijfster Aaf Brandt Corstius en actrice Lies Visschedijk vertellen vanavond over de voorstelling ?Margreet heeft de groep verlaten?. - Het is het allergrootste proces ooit gevoerd in Nederland: de rechtszaak over het neerhalen van vlucht MH17 boven Oekraïne in 2014. Inmiddels hebben bijna 500 journalisten uit tientallen landen zich aangemeld om verslag te doen. Het strafdossier omvat momenteel zesendertigduizend pagina?s en voor het proces is nu al meer dan een jaar uitgetrokken. We blikken vooruit met Derk Sauer, die al dertig jaar in Rusland woont. En met bijzonder hoogleraar politiek van het internationaal recht Geert-Jan Knoops. - Opnieuw een loodzware dag voor de nabestaanden van de tramaanslag vorig jaar in Utrecht. Ze waren massaal aanwezig in de rechtszaal bij het proces tegen Gökmen T, waar hij zich flink heeft misdragen. Het OM eiste levenslang tegen hem. AD-verslaggever Yelle Tieleman was erbij en komt vertellen wat er vandaag allemaal gebeurde.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Jinek gemist

Presentatie: Eva Jinek.

Uitzending gemist van Jinek? Hier kun je alle uitzendingen van Jinek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!