Programma gemist?

Jinek gemist?

06-03-2020 22:25

Jinek - Jinek: Lodewijk Asscher, Tijl Beckand, Shirma Rouse en meer

Onderwerpen van deze uitzending - Vandaag maakte Lodewijk Asscher bekend dat hij bij de volgende Tweede Kamerverkiezingen opnieuw lijsttrekker van de PvdA wil worden. Eerder deze week blies hij samen met Jesse Klaver en Lilian Marijnissen de linkse samenwerking nieuw leven in. Wat moeten we daarvan verwachten? We bespreken het vanavond. - Bijna alle liedjes die in mei te horen zijn op het songfestival zijn bekend. Wie gaat er met de winst vandoor? Zijn het de vrolijke nerds uit IJsland of wint Nederland misschien wel weer? Tijl Beckand en Shirma Rouse hebben zich door alle liedjes heen gewerkt en maken de balans op. Waar moeten we naar uit kijken en wat zijn de momenten dat we even kunnen gaan plassen? Ze vertellen het vanavond bij Eva aan tafel. - Wie speelt toch 'Martien Meiland' in de TV-kantine? Met die vraag hielden velen zich bezig. Na de eerste aflevering kwam het verlossende antwoord: Het is de - nu nog - onbekende Björn de Vries. Over hoe hij is ontdekt, vertelt hij vanavond, samen met Carlo Boszhard. - Het coronavirus heeft steeds meer impact op onze economie. Vooral de reisbranche is nu de dupe: halflege vliegtuigen, afzeggingen en veel minder boekingen. Frank Oostdam van de ANVR en Jort Kelder komen ons bijpraten.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Jinek gemist

Presentatie: Eva Jinek.

Uitzending gemist van Jinek? Hier kun je alle uitzendingen van Jinek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!