Programma gemist?

Baby te huur op vakantie gemist?

09-08-2009 21:10

Baby te huur op vakantie - Aflevering 4

Inmiddels voelen de peuters zich al lekker thuis bij de vier stelletjes, maar het is de vraag of het voor de koppels ook allemaal zo soepel gaat. Omdat Deniz een toets moet maken op school, is Daphne alleen thuis met Destiny. En dat zal ze weten ook, want vanaf half acht 's ochtends is ze fulltime in de weer om haar kind te vermaken; voetballen, met de bolderkar het park door. Ze heeft echt geen seconde rust! Als Deniz dan uiteindelijk thuiskomt en met Destiny gaat zwemmen, wacht hem een verrassing bij terugkomst: Daphne is aan het chillen in een wellness-spa. Dat betekent dat hij de rest van de dag voor hun kleuter mag zorgen! Koken, naar het kindertheater en naar bed brengen, alles moet Deniz alleen doen! Als Daphne 's avonds helemaal uitgerust terugkomt, kan Deniz zijn emoties niet langer bedwingen. Proshat laat Gaetan opdraaien voor de verzorging van hun twee kinderen: peuter Kirsten en kleuter Eline. En Gaetan doet dit als een bijna geroutineerde vader. Toch heeft zijn vriendin behoorlijk wat kritiek, vooral op het avondritueel. Het voorstel van Proshat om de babyfoon uit te zetten, pakt niet goed uit: na een uur slapen de kinderen nog niet, maar dat ontgaat dit stelletje volledig. Bij Matthijs en Charlotte houdt peuter Tycho de gemoederen bezig. Zelfs zo erg dat de twee hem de bijnaam Terror Tycho geven. Omdat Tycho na de zomervakantie naar de basisschool gaat, hebben Matthijs en Charlotte een afspraak op een echte stadse Rotterdamse school. En dat is heel wat voor een stel dat nog nooit in een metro heeft gezeten en de Coolsingel all��n van het Monopolyspel kent. En bij Raiko en Chantal? Daar heeft de jaloerse Chantal nu geduchte concurrentie van de schattige peuter Chayenna, die haar Raiko om aandacht vraagt. Er vloeien wederom tranen in de oranje vakantiebungalow!
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Baby te huur op vakantie gemist

De vier koppels zullen aan den lijve ondervinden hoe het is om verantwoordelijkheid te hebben voor een baby, een peuter, een brugklasser of zelfs een bejaarde. Ze denken dat zij een gewone eengezinswoning in Rotterdam betrekken. Niets blijkt minder waar: in dit nieuwe experiment gaan de koppels met kinderen op vakantie, in een gezellig oer-Hollands bungalowpark. De schrik is dan ook groot als het enige wat ze in hun Rotterdamse eengezinswoning aantreffen een kofferset is, en een brief met de mededeling dat ze op vakantie gaan. De stelletjes worden op vakantie zwanger, maken een heuse bevalling mee en met de komst van de baby's komt er direct pure stress de vakantiehuisjes binnen! In het blauwe huis is de rolverdeling duidelijk vanaf het moment dat de baby's het huis binnenkomen. Gaetan neemt meteen het voortouw, terwijl Proshat na talloze keren 'Oh my God' te roepen snel teruggaat naar de badkamer, om daarna volledig opgemaakt de kinderen te ontvangen. En de poepluiers? Die zijn vanaf de eerste minuut voor Gaetan! Wie was nou nou ook alweer degene die later acht kinderen wilde? In het groene huis is het allemaal rozengeur en maneschijn. Charlotte en Matthijs doen letterlijk alles samen! Als mama de linkermouw aantrekt, doet papa de rechter.Maar als Matthijs vervolgens een proefhapje neemt uit een potje Olvarit, scheelt het weinig of hij had het weer uitgekotst. De eerste luier is ook geen succes. Matthijs presteert het om deze binnenstebuiten aan te doen bij de baby!Chantal uit het groene huis gaat met buurvrouw Daphne de stad in om een cadeautje te kopen voor de jarige baby Milanuit het roze huis. Maar een half uur na het afgesproken tijdstip van terugkomst, zijn de meiden nog steeds niet terug.En dus besluit Raiko, die de baby middagdutjes keurig in acht neemt, om dan maar vast naar boven te gaan met de baby. Endat valt helemaal verkeerd bij Chantal als ze thuiskomt! Dat belooft wat voor de rest van de vakantie! Ondertussen wordt in het roze huis van de eigenwijze Deniz en Daphne de eerste verjaardag van baby Milan gevierd. Hartstikke leuk,zou je denken, maar bij Deniz en Daphne breekt de stress uit. De hele familie komt namelijk langs om Milans verjaardag te vieren en dat vergt natuurlijk wat organisatorisch vermogen van kersverse ouders Deniz en Daphne.

Uitzending gemist van Baby te huur op vakantie? Hier kun je alle uitzendingen van Baby te huur op vakantie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!