Programma gemist?

Het 3e Testament gemist?

02-02-2010 22:50

Het 3e Testament - Aflevering 67

Een hedendaags vervolg op de bijbel. Wat zijn de dromen, aanklachten en visioenen van ónze tijd? Aandacht voor lichaam en geest en de samenhang daartussen. -Ed Spanjaard is één van Nederlands topdirigenten en pianist. In zijn vrije tijd danst hij al twintig jaar Flamenco. 'Die fysieke uitlaatklep heb ik nodig: Flamenco dansen is de perfecte aanvulling op wat ik doe als dirigent', aldus Spanjaard. -Topsport bedrijven en homo zijn. Het is in een aantal sporten nog steeds een taboe omdat er helaas nog veel vooroordelen over bestaan. Dat ondervond ook schaatser Rutger Elsinga, die er na een lange worsteling voor koos om pas ná het beëindigen van zijn schaatscarrière uit de kast te komen. Jarenlang had hij het er moeilijk mee om met dit geheim rond te lopen. Heeft dat ook gevolgen gehad voor zijn prestaties op het ijs? -Annemiek Vroom werd geboren met een zeldzame botaandoening: de Broze Bottenziekte. Door de broosheid van haar skelet is er het voortdurende gevaar voor botbreuken. Wat betekent dat voor een jonge vrouw die ook wel eens naar een popconcert wil, met een rugzak op reis, of gewoon de kroeg in met vriendinnen? Want contacten en activiteiten die de meeste mensen vanzelfsprekend vinden, zijn voor Annemiek vaak te gevaarlijk.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het 3e Testament gemist

Uitzending gemist van Het 3e Testament? Hier kun je alle uitzendingen van Het 3e Testament kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!