Programma gemist?

Generatie 2010 gemist?

04-02-2010 21:30

Generatie 2010 - Aflevering 2

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoe is het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan. Het wordt duidelijk dat het ouderschap Dijana en Charrel niet zonder slag of stoot afgaat. Er is geen sprake van een roze wolk maar er is vooral veel stress. Desiré en Michael bevallen van hun eerste kind; ze krijgen een dochter en ook Tom en Susanne kunnen hun kleine meid voor het eerst in hun armen sluiten. Sharon en Arjen oefenen samen de bevalling in een speciaal bad in de woonkamer en Nathalie en Alexander laten professionele foto's maken van de buik van Nathalie. Dit doen ze als herinnering, want zo'n dikke buik maken ze nooit meer mee. Voor hen staat het vast dat ze maar één kind willen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Generatie 2010 gemist

Vijf kinderen worden vanaf de wieg tot hun volwassenheid gevolgd. Welke keuzes maken ze, waar lopen ze tegenaan en hoeis het om op te groeien in deze tijd? Te zien is hoe het de gezinnen het afgelopen jaar is vergaan.

Uitzending gemist van Generatie 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Generatie 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!