Programma gemist?

De Herkansing gemist?

04-02-2010 22:15

De Herkansing - Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de jongeren zelf, hun ouders en de school niet uit de weg gaan om uiteindelijk tot een oplossing te komen. Met zijn tomeloze inzet en soms onorthodoxe methoden weet hij zijn doel te bereiken. Afl.: Het verhaal van Christiaan uit Voorburg. Prem Radhakishun komt de zestienjarige Christiaan uit Voorburg helpen weer in balans te komen. Christiaan heeft weinig zelfvertrouwen, zit niet lekker in zijn vel en hangt erg aan zijn moeder. Op school gaat het niet goed. Hij haalt slechte cijfers en is totaal niet gemotiveerd. Prem krijgt de indruk dat Christiaan niet zichzelf kan zijn en gaat samen met hem op zoek naar de ware Christiaan. Als Christiaan meer in balans komt, raakt hij ook weer gemotiveerd op school. Lukt het Prem Christiaan die 'herkansing' geven? Presentatie: Prem Radhakishun.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Herkansing gemist

In het NPS-programma 'De Herkansing' zet Prem zich in voor de tieners. Hij wil zich vooral richten op omgevingsfactorendie het goed presteren op school negatief beïnvloeden.

Uitzending gemist van De Herkansing? Hier kun je alle uitzendingen van De Herkansing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!