Programma gemist?

Project P: Stop Het Pesten gemist?

05-05-2014 20:41

Project P: Stop Het Pesten - Afl. 2

Johnny de Mol zet zich in om de veertienjarige Xandra te helpen. Xandra wordt al vanaf groep 1 van de basisschool gepest. `Ik denk dat ik gepest word omdat ik anders ben. Mijn moeder zit in een rolstoel, dat vinden ze raar, en dat ik rood haar heb, vinden ze ook raar.´ Ook op Xandra´s middelbare school is het meteen raak. Daar wordt ze uitgescholden en krijgt ze te horen dat ze niets waard is en dat niemand haar mag. Ondanks de vele pogingen van de school lijkt er voor Xandra maar geen einde aan het pesten te komen. Aan Johnny de moeilijke taak om hier verandering in te brengen. Hoe reageert de klas van Xandra als ze zien hoe het is om in haar schoenen te staan?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Project P: Stop Het Pesten gemist

Programma waarin Johnny de Mol en Dennis Weening, afwisselend van elkaar, tieners helpen die dagelijks op school worden gepest. Zij maken hier een einde aan door de school en de klas te confronteren met de situatie door onder andere te laten zien wat het treiteren en pesten met hun klasgenoot doet. Hun uiteindelijke doel is een verzoening tussen de pesters en het gepeste kind.

Uitzending gemist van Project P: Stop Het Pesten? Hier kun je alle uitzendingen van Project P: Stop Het Pesten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!