Programma gemist?

RTL GP: Ferrari - Een Nieuw Tijdperk gemist?

25-05-2014 14:27

RTL GP: Ferrari - Een Nieuw Tijdperk - Afl. 1

Voor het seizoen 2014 worden de Formule 1-regels flink op de schop genomen, waardoor het speelveld drastisch verandert. In dit unieke kijkje achter de schermen zien wij hoe Ferrari met die veranderingen omgaat.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

RTL GP: Ferrari - Een Nieuw Tijdperk gemist

Ferrari is het Formule 1-team met de rijkste historie. Al sinds het begin van het kampioenschap in 1950 is het een partij om rekening mee te houden. Voor het seizoen 2014 worden de regels echter flink op de schop genomen, waardoor het speelveld drastisch verandert. In dit unieke kijkje achter de schermen zien wij hoe Ferrari met die veranderingen omgaat.

Uitzending gemist van RTL GP: Ferrari - Een Nieuw Tijdperk? Hier kun je alle uitzendingen van RTL GP: Ferrari - Een Nieuw Tijdperk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!