Programma gemist?

Knevel & Van den Brink gemist?

03-06-2014 23:00

Knevel & Van den Brink - Frits Wester

Sandra Schuurhof, Paul Rem, Bart Chabot, ...,Frits Wester over benoeming van Guido van Woerkom, Sandra Schuurhof en Paul Rem over het bezoek van Prins Albert van Monaco, Bart Chabot schrijft het Groot Dictee en documentairemaakster Margit Balogh over de film 'Sex voor 5 euro'. Meer op eo.nl/kvdb Kies een fragment (4 fragmenten)(00:00:00) Frits Wester(00:55:00) Margit Balogh(00:55:00) Bart Chabot(00:55:00) Sandra Schuurhof en Paul Rem
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Knevel & Van den Brink gemist

Knevel & Van den Brink is een praatprogramma van de Nederlandse Publieke Omroep en wordt op de televisie uitgezonden door de Evangelische Omroep (EO). Het programma wordt gepresenteerd door Andries Knevel en Tijs van den Brink. Het programma wordt uitgezonden tijdens de zomerstop van Pauw & Witteman, op dezelfde tijd en zender, en wordt vaak ook met die talkshow vergeleken. In Knevel & Van den Brink wordt er gediscussieerd over actuele nieuwsonderwerpen met diverse gasten aan tafel, waaronder vaak een gast uit de politiek.

Uitzending gemist van Knevel & Van den Brink? Hier kun je alle uitzendingen van Knevel & Van den Brink kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 183
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!