Programma gemist?

De TV jaren van... gemist?

12-02-2010 18:05

De TV jaren van... - Jochem van Gelder

Afl.: Jochem van Gelder. Jochem van Gelder kiest zijn meest memorabele televisiefragmenten. Jochem van Gelder maakte in 1979 zijn televisiedebuut in het legendarische Stuif-es-in. Meer dan 20 jaar later kijkt Nederland nog steeds met veel plezier naar programma's waarvan hij de presentatie voor zijn rekening neemt. Jochem kijkt erug op de tijd voordat hij bij Ria Bremer in de tent mocht verschijnen. Zijn grote idool André van Duin stond hoog in de hitlijsten met De sambaballensamba en naar aanleiding daarvan probeerde Jochem met behulp van zijn eigen sambaballen indruk te maken op het vrouwelijk geslacht. Verder zien we van welke beelden uit Floris zijn mond open viel van verbazing en reageert Jochem emotioneel op beelden uit één van zijn eigen programma's.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De TV jaren van... gemist

Wat zijnde favoriete televisiefragmenten vanBekende Nederlanders?De TV Jarenvan iseen luchtig televisieprogramma, waarin een bekende Nederlander zijn of haar meest memorabele fragmentenkiest.

Uitzending gemist van De TV jaren van...? Hier kun je alle uitzendingen van De TV jaren van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!