Programma gemist?

Dan Maar Niet Gelukkig gemist?

02-08-2014 21:56

Dan Maar Niet Gelukkig - Afl. 1

Registratie van de hilarische cabaretvoorstelling 'Dan Maar Niet Gelukkig' van Veldhuis & Kemper.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Dan Maar Niet Gelukkig gemist

Registratie van de hilarische cabaretvoorstelling 'Dan Maar Niet Gelukkig' van Veldhuis & Kemper. Of het nu komt door die megabonus, de meditatiecursus, een geheime affaire, dat zesde kind of allemaal tegelijk; het maakt niet uit, als je maar gelukkig bent. En zo niet, aan de bak! Nog nooit waren er zoveel zelfhulpboeken en cursussen over relationeel ontslakken, babyfluisteren, bloedgroepmeditatie, mega-mindfulness, girlpoweryoga en vegetarische erotiek. En nog nooit zaten er zoveel Nederlanders aan de antidepressiva of op de bank bij een psycholoog. Veldhuis & Kemper krabden zich eens goed achter de oren om te checken of ze niet per ongeluk 'gelukkig' waren geworden. Gelukkig niet!

Uitzending gemist van Dan Maar Niet Gelukkig? Hier kun je alle uitzendingen van Dan Maar Niet Gelukkig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!