Programma gemist?

Eet smakelijk! gemist?

13-08-2009 21:00

Eet smakelijk! - Aflevering 15

Een bekende Nederlander gaat samen met een vriend of vriendin en topkok Leon Mazairac een overheerlijke maaltijd bereiden. Om de beste kwaliteit te garanderen, worden de verse ingredi´┐Żnten zo dicht mogelijk bij hun oorsprong verzameld. De kaas komt van de ambachtelijke kaasmakerij en de groenten van de biologische boer om de hoek. Deze blijken tien keer geuriger en smakelijker dan die in de supermarkt. Het houdt ook in dat het stukje vlees of vis vers moet zijn. Hiervoor moet de BN'er onder begeleiding de handen uit de mouwen steken. Het lammetje of de kip moet tenslotte eerst worden geslacht voor het stuk vlees op het bord kan belanden. Deze realitycheck kan bij sommige mensen hard aankomen. Topturners Yuri van Gelder en Suzanne Harmes zijn te gast bij chefkok Leon. Eerst gaan ze langs bij slagerij Sjek Floor om een Iberico-varken uit te zoeken. Het zwarte varken uit Spanje scharrelt nu nog rond op de Gelderse boerderij, maar zal straks het hoofdingredi´┐Żnt zijn van de maaltijd. Vervolgens probeert het drietal het mysterie van de Bossche koek op te lossen. Waar komt de koek vandaan? En wat ziet er eigenlijk in?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Eet smakelijk! gemist

Uitzending gemist van Eet smakelijk!? Hier kun je alle uitzendingen van Eet smakelijk! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!