Programma gemist?

Almere kiest gemist?

27-02-2010 16:35

Almere kiest - Aflevering 2

Documentaire over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 3 maart aanstaande. Almere zal in het brandpunt van de belangstelling staan, omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren? Ruud Pet, lijsttrekker van Groen Links in Almere, gaat voor de lokale radio in debat met Toon van Dijk, de tweede man van de PVV. Shangram Karim, de jonge voorman van de Nederlandse Moslim Partij (NMP), maakt zich op voor zijn eerste optreden en brengt een bezoek aan een videotheekeigenaar die al vier keer is overvallen. Raymond de Roon, PVV-lijstrekker en voormalig Officier van Justitie, gaat langs bij de eigenaar van een supermarkt die overvallen is. Ondertussen lijkt in Café t Boemeltje de integratie in Almere haar eigen weg te vinden. Tijdens de halve finale van de lokale talentenjacht treedt Inge Swart, singer/songwriter, op. In de pauze treedt Yassine op, een jongen van Marokkaanse afkomst die uit volle borst Hollandse levensliederen zingt, met een snik in de stem.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Almere kiest gemist

Over Almere in de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Almere zal in het brandpunt van debelangstelling staan omdat de PVV er mee doet. Wie zijn de spelers en wat gaat scoren?

Uitzending gemist van Almere kiest? Hier kun je alle uitzendingen van Almere kiest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!