Programma gemist?

De Herkansing gemist?

04-03-2010 22:25

De Herkansing - Aflevering 7

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de jongeren zelf, hun ouders en de school niet uit de weg gaan om uiteindelijk tot een oplossing te komen. Met zijn tomeloze inzet en soms onorthodoxe methoden weet hij zijn doel te bereiken. Prem zet alles op alles om de vijftienjarige Milad te helpen. Opvallend is dat Milad zelf een mail stuurde naar het programma waarin hij om de hulp van Prem vroeg. Hij is behoorlijk vastgelopen en weet niet meer hoe hij verder moet. Milad werd geboren in Friesland, maar zijn ouders komen uit Afghanistan. Inmiddels woont hij samen met zijn broer, twee zussen en vader en moeder al weer jaren in Zoetermeer. Het is een hecht gezin. Op de middelbare school ging het niet goed met Milad. Hij kon niet goed leren en begon zeer moeilijk en vervelend gedrag te vertonen. Hij werd overgeplaatst naar een andere school, maar ook daar was hij niet te handhaven. Inmiddels zit hij op het Speciaal Onderwijs. Daar ging bij Milad de knop om. Hij realiseert zich nu dat hij met die opleiding nooit zijn grote droom kan verwezenlijken: hij wil politieagent worden. Hij zal dus terug moeten naar het VMBO, maar er is geen enkele school die hem wil plaatsen. Prem zoekt samen met de adjunct-directeur van het Speciaal Onderwijs naar een oplossing en gaat met Milad langs bij de politie om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Er lijkt weinig hoop, maar Prem vecht door, omdat hij Milad gelooft en hem een mooie toekomst gunt. Het wordt een zware strijd, met een zeer bijzonder resultaat! Presentatie: Prem Radhakishun.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Herkansing gemist

In het NPS-programma 'De Herkansing' zet Prem zich in voor de tieners. Hij wil zich vooral richten op omgevingsfactorendie het goed presteren op school negatief beïnvloeden.

Uitzending gemist van De Herkansing? Hier kun je alle uitzendingen van De Herkansing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!