Programma gemist?

SynDROOM gemist?

25-09-2014 21:33

SynDROOM - Afl. 5

De 22-jarige Niels is een enthousiaste en sociale jongen. Niels heeft PDD-NOS en ADHD en is daardoor soms erg druk en aanwezig. Deze energie kan hij op een goede manier kwijt in zijn werk bij een theaterwerkplaats in Roosendaal. Vrienden en familie zien in Niels een echte stand up-comedian. Zelf zou hij niets liever willen dan in de leer gaan bij één van zijn grote voorbeelden Javier Guzman om de fijne kneepjes van het vak te leren. Gevolgd door zélf op het podium staan als stand up-comedian. Twan is een enthousiaste jongen van 33 jaar met het Syndroom van Down. Al vanaf kleins af aan is hij helemaal gek van mooie auto´s. Er is één auto die Twan het allermooist vindt: KITT uit de beroemde serie de 'Knight Rider'. Al jaren droomt hij ervan om de auto en natuurlijk David Hasselhof in het echt te zien. Twan heeft zelfs al eens op het punt gestaan om met de trein naar Amerika te gaan om de Knight Rider op te zoeken. Hoogste tijd voor Johnny om Twan mee te nemen en zijn droom te realiseren.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!