Programma gemist?

Hart & Ziel Nacht van de Klassieke Muziek gemist?

28-09-2014 12:55

Hart & Ziel Nacht van de Klassieke Muziek - Hart & Ziel Nacht van de Klassieke Muziek

Hans Haffmans onderzoekt samen met Mike Boddé en Hoogleraar Muziekcognitie Henkjan Honing waarom en hoe luisteraars zich laten raken door klassieke muziek.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Hart & Ziel Nacht van de Klassieke Muziek gemist

Live programma vanuit het Comedy Theater in Amsterdam. Met Ton Koopman, Jan Willem de Vriend, Peter Buwalda, Ralph van Raat en Eric Vloeimans en Holland Baroque Society. Een programma rond de Radio 4 Hart & Ziel Lijst. -Bezielde verhalen over klassieke muziek. Gastheer Hans Haffmans ontvangt o.a. dirigent en vermaard Bachkenner Ton Koopman, rasverteller Jan Willem de Vriend en schrijver Peter Buwalda. Bezielde verhalen over klassieke muziekstukken én de mooiste muziekfragmenten vormen de rode draad in de uitzending. Ook pianist Ralph van Raat zal vanachter de vleugel muzikaal commentaar leveren. En er is live muziek van Holland Baroque Society in een unieke samenwerking met jazztrompettist Eric Vloeimans. -Keuzeconcert van de kijker. Tijdens de uitzending zal Hans Haffmans de kijker een keuze uit vijf concerten voorleggen. Welk concert wilt u thuis ná de uitzending het liefste integraal zien? Vanaf 7 oktober zal op Radio 4 in NTR Podium elke dag een keuzeconcert bekend gemaakt worden. Luisteraars kunnen hun keuze kenbaar maken via twitter: @hartenzielkijkerskeuze, en via email: hartenzielkijkerskeuze@ntr.nl. Of tijdens de uitzending zelf. -Samenwerking met Radio 4. Luisteraars van Radio 4 kunnen t/m 4 oktober (19.30 uur) op radio4.nl/hartenziel, aan de hand van een inspiratielijst, 300 muziekstukken kiezen die hen het meest raken en hun verhaal daarbij vertellen. Radio 4 zendt van 14 t/m 18 oktober de Hart & Ziel Lijst uit. Aan de vooravond van die uitzendweek de Hart & Ziel Nacht van de Klassieke Muziek. Mensen die de live tv-uitzending willen bijwonen kunnen zich aanmelden op hartenzielnacht@ntr.nl.

Uitzending gemist van Hart & Ziel Nacht van de Klassieke Muziek? Hier kun je alle uitzendingen van Hart & Ziel Nacht van de Klassieke Muziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!