Programma gemist?

Liefde voor het Leven gemist?

04-10-2014 14:03

Liefde voor het Leven - Liefde voor het Leven

Michel en Sophia zijn al 25 jaar gelukkig getrouwd. Samen met hen herbeleven we de start van hun relatie tot nu. Meer Michel en Sophia laten onder andere het schoolplein zien waar de eerste vonk oversloeg. Ook bezoeken we het ouderlijk huis van Sophia, waar ze elkaar bij de achterdeur hartstochtelijk zoenden als Michel zijn vriendin thuisbracht. Maar hun leven gaat niet alleen over rozen. Het koppel vertelt openlijk over de hartafwijking van Sophia en we zien hoe ze het graf van Sophia's tweelingzusje bezoeken. Michel en Sophia leven met de dag. Toch zeggen ze van elk moment te genieten, en koesteren ze hun 25-jarige huwelijk. Dit is een herhaling van 16 mei 2014. Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Liefde voor het Leven gemist

Uitzending gemist van Liefde voor het Leven ? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Liefde voor het Leven , uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Liefde voor het Leven gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Liefde voor het Leven ? Hier kun je alle uitzendingen van Liefde voor het Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!