Programma gemist?

Samantha & Michael Houden Zich Thai gemist?

07-10-2014 20:33

Samantha & Michael Houden Zich Thai - Afl. 6

De familie gaat even buiten Chiang Mai de jungle in om te quadrijden. Het is niet alleen maar een crossfestijn; ze maken ook kennis met de lokale bergbewoners. Samantha is geroerd door hoe deze mensen leven en wonen. Terug in Chiang Mai neemt reisleider Jake Cora, Ron, Samantha en Michael mee naar een restaurant waar enkele heuse Thaise Elvissen optreden. De sfeer is goed, het is gezellig en iedereen vindt het eten heerlijk. Deze rust is echter van korte duur, want Samantha verdenkt een van de gasten van het restaurant ervan dat hij haar kind met opzet een duw heeft gegeven. De volgende dag neemt Jake de hele familie mee naar een krokodillenshow. Aangezien krokodillen niet echt veel kunsten kunnen vertonen, heeft iedereen het al gauw weer gezien.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Samantha & Michael Houden Zich Thai gemist

Reailityserie waarin Samantha en Michael worden gevolgd tijdens hun vakantie in Thailand. De familie is wel toe aan wat ontspanning na een roerige tijd met de rechtszaak van Michael, de ernstige lekkage in hun huis en de gedwongen verhuizing. Daarnaast houden ze ook ontzettend van Chinees eten, wat het plaatje voor deze reis compleet maakt.

Uitzending gemist van Samantha & Michael Houden Zich Thai? Hier kun je alle uitzendingen van Samantha & Michael Houden Zich Thai kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!