Programma gemist?

Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist?

11-10-2014 10:29

Fryslân DOK: Bran Ljouwert - Fryslân DOK: Bran Ljouwert

De brand op de Kelders 19 oktober vorig jaar had een grote impact op de inwoners van Leeuwarden. We staan uitgebreid stil bij de persoonlijke verhalen.Meer De brand op de Kelders 19 oktober vorig jaar had een grote impact op de inwoners van Leeuwarden. Het feit dat er een slachtoffer viel te betreuren, dat de brand plaats vond in het hart van de stad en de enorme omvang maken het tot een historische gebeurtenis. Het betreft nu de Friese hoofdstad, maar in feite ligt dit gevaar op de loer voor veel oude binnensteden in Nederland. Er is al veel over gezegd en geschreven. Er ligt een schuldvraag, er is een verdachte die terechtstaat voor onzorgvuldig handelen met een kachel. De gemeente, de huiseigenaren, de politie en de brandweer evalueren het eigen handelen in deze dramatische gebeurtenis. In de documentaire draait het niet om de schuldvraag of oorzaken van de brand. Centraal staat het verhaal van de ouders van het slachtoffer, Theo en Ymkje Otte en de zes mannen van de brandweerpost Bilgaard noord. Op de avond en de nacht van de brand stond de tijd stil voor deze meest betrokkenen. Het verlies van een zoon, een redding die niet lukte. In Fryslan dok staan we uitgebreid stil bij deze persoonlijke verhalen.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist

Uitzending gemist van Fryslân DOK: Bran Ljouwert? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Fryslân DOK: Bran Ljouwert, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Fryslân DOK: Bran Ljouwert gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Fryslân DOK: Bran Ljouwert? Hier kun je alle uitzendingen van Fryslân DOK: Bran Ljouwert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!