Programma gemist?

Film op 2: Drift gemist?

12-10-2014 00:32

Film op 2: Drift - Film op 2: Drift

Sammy en haar oudere broer Jacob groeien op in een kleine gemeenschap, maar zonder ouders of anderszins sturende hand. Daardoor krijgen de tegenstellingen tussen de opgroeiende pubers de ruimte.Meer Sammy en haar oudere broer Jacob groeien op in een kleine gemeenschap, maar zonder ouders of anderszins sturende hand. Daardoor ontstaat een situatie waarin de tegenstellingen tussen de opgroeiende pubers de ruimte krijgen en sterker zichtbaar worden. De kleine gemeenschap onderstreept dit claustrofobische gegeven. Michiel van Jaarsveld maakte met deze speelfilm een intens 'coming-of-age' drama.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Film op 2: Drift gemist

Uitzending gemist van Film op 2: Drift? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Film op 2: Drift, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Film op 2: Drift gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Film op 2: Drift? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: Drift kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!