Programma gemist?

3 over de grens gemist?

15-10-2014 19:55

3 over de grens - 3 over de grens

Joshua is in Burundi waar dagelijks honderden kinderen op straat proberen te overleven. Hij zoekt ze op en hij stuit daarbij op het verhaal van Michel.Meer Joshua is in Burundi waar dagelijks honderden kinderen op straat proberen te overleven. Hij zoekt ze op en hij stuit daarbij op het verhaal van Michel en komt erachter dat veel straatjongens dikwijls worden opgepakt door de politie en in sommige gevallen onterecht gevangen worden gezet. Joshua wil deze jongens opzoeken en zet alles in het werk om de gevangenis in te komen. Hij gaat verhaal halen bij het ministerie en de politie, maar krijgt niet de antwoorden die hij wil horen. Dan ontmoet hij Maggie Barakitse die zich wel bekommert om de straatjongens en kinderen in de gevangenis en ziet dat er mogelijkheden zijn om het tij van een straatkind of gevangene te keren.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

3 over de grens gemist

Uitzending gemist van 3 over de grens? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3 over de grens, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3 over de grens gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3 over de grens? Hier kun je alle uitzendingen van 3 over de grens kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!