Programma gemist?

Afslag UMC Utrecht gemist?

09-03-2010 19:25

Afslag UMC Utrecht - Aflevering 49

Serie reportages vanuit een van de grootste academische ziekenhuizen in ons land, het Universitair Medisch Centrum in Utrecht. Een spannende dag voor mevrouw Zeedijk, die een operatie moet ondergaan vanwege schildklierkanker. De tienjarige Cas heeft een tot nu toe onbekende stofwisselingsziekte. Mirjam begeleidt hem tijdens een reeks testen waarbij onder meer gekeken wordt of hij nog wel veilig kan sporten. Een kijkje in een compleet ingerichte rijdende Intensive Care Unit waarmee ernstig zieke patiƫnten van en naar het UMC Utrecht kunnen worden vervoerd. Presentatie: Mirjam Bouwman.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Afslag UMC Utrecht gemist

Presentator Manuel Venderbos doet verslag vanuit het Universitair Medisch Centrum in Utrecht. Hij ontmoet patiƫnten enmedewerkers van dit grote academische ziekenhuis.

Uitzending gemist van Afslag UMC Utrecht? Hier kun je alle uitzendingen van Afslag UMC Utrecht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 27
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!