Programma gemist?

Het 3e Testament gemist?

09-03-2010 22:50

Het 3e Testament - Aflevering 70

Hoe een plotselinge gebeurtenis je leven compleet kan veranderen. Het kan ons allemaal overkomen: volkomen onverwacht slaat het noodlot toe. Een onvoorziene gebeurtenis zet alles totaal op de kop. Hierna is het leven nooit meer hetzelfde. Hoe ga je daarmee om? Hoe reageer je als het lot je treft? -Katia Clarijs werd geboren in Brazilië als oudste van vijf kinderen. Haar streng gelovige moeder voedde haar kinderen heel strikt op. Katia mocht geen lange broek dragen en uitgaan was uit den boze. Toen Katia's moeder na het bijwonen van een gebedsdienst thuiskwam, rees bij haar het vermoeden dat Katia zich met jongens had ingelaten. Toen haar dochter thuiskwam van haar werk stond haar koffer, met een bijbel er bovenop, op de stoep. Ze kon gáán. Het was voor de vijftienjarige Katia het begin van een nachtmerrie. -Een simpel ski-ongeluk. Meer leek het niet. Maar geochemicus, schrijver en journalist Sam Gerrits liep hierdoor een beschadiging van de zenuwen bij zijn nekwervels op. Dat had verstrekkende gevolgen. Want volgens Sam is dat de oorzaak van de psychose en bizarre waandenkbeelden die zich een paar jaar later manifesteerden. Sam belandde uiteindelijk in een isoleercel. Om het taboe op gekte te doorbreken, schreef hij het boek: Alleen - Berichten uit de isoleercel.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het 3e Testament gemist

Uitzending gemist van Het 3e Testament? Hier kun je alle uitzendingen van Het 3e Testament kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!