Programma gemist?

Divali gemist?

23-10-2014 18:50

Divali - Divali

Divali het lichtfeest. In dit programma staat het licht centraal. En er treden diverse artiesten op.Meer Divali het lichtfeest. In dit programma staat het licht centraal. Het Lichtfeest inspireert ons om deze materiële wereld te gebruiken om de duisternis en de verleiding te overwinnen en het licht der Waarheid te ontdekken. Ook inspireert Divali ons om de verderfelijke krachten in jezelf te overwinnen en jezelf dienstbaar te stellen aan de samenleving. De spirituele boodschap van Divali is dat we ons bewust zijn van de vergankelijkheid. Dat wij illusie en de materiële binding loslaten en ons richten tot de eeuwigdurende waarheid die alles heeft geschapen. Divali is voor eenieder die streeft naar de overwinning van de waarheid op de onwaarheid. In deze feestelijke Divali-special treden diverse artiesten op, te weten Anup Jalota, Dhroeh Nankoe en essemble, en Dance Company Madhoerie, en vertellen deskundigen wat de essentie van Divali is. Ook heeft oud minister-president Ruud Lubbers wat te zeggen over Divali.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Divali gemist

Uitzending gemist van Divali? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Divali, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Divali gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Divali? Hier kun je alle uitzendingen van Divali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!