Programma gemist?

Familie Gezocht gemist?

02-11-2014 20:03

Familie Gezocht - Afl. 1

Mylene verliest op driejarige leeftijd haar moeder door kanker. Ze groeit op bij haar vader Dick en zijn nieuwe vrouw. Op latere leeftijd krijgt Mylene een kist met spullen van haar moeder met daarin een brief van Rama Polderman. Ze wil meer over haar moeder weten en besluit hem op te zoeken. Hij vertelt haar dat Mylene wel eens zijn dochter zou kunnen zijn. De twee besluiten samen een DNA-test te doen. Net voordat zij dit in werking kunnen stellen, gebeurt er iets vreselijks. Johan en Sanne reizen in 2004 samen met hun adoptieouders naar hun geboorteland Sri Lanka. De gids die ze daar hebben, wijst ze op de mogelijkheid om hun biologische moeder te zoeken. Wanneer ze in het ziekenhuis terechtkomen waar ze zijn geboren en bij de directeur mogen komen, gebeurt er iets vreemds. Lenie is opgegroeid zonder vader, maar ze heeft wel altijd geweten wie haar vader was. Totdat ze op een gegeven moment een telefoontje krijgt van een andere man die oppert haar vader te zijn.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Familie Gezocht gemist

Ontroerend programma waarin met behulp van DNA-onderzoek antwoord wordt gegeven op vragen die deelnemers hebben over hun afkomst en familiebanden. Familie is voor de meeste mensen de veilige thuisbasis waar je kan zijn wie je bent en waarbij je je vertrouwd voelt. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen voelen zich juist helemaal niet thuis of hebben het idee dat er iets niet klopt met hun familie.

Uitzending gemist van Familie Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!