Programma gemist?

Familie Gezocht gemist?

09-11-2014 20:08

Familie Gezocht - Afl. 2

De ouders van Amanda hebben via spermadonatie hun dochter en zoon gekregen. Dochter Amanda denkt te weten wie haar donorvader is. Als er plots allemaal berichten verschijnen over misstanden in de vruchtbaarheidskliniek twijfelt Amanda of haar vader en broertje wel haar echte familie zijn. Loes is opgegroeid zonder biologische ouders. Twee jaar geleden kwam Loes erachter dat haar afwezige vader helemaal niet haar echte vader is. Loes gaat op zoek naar haar biologische moeder om te achterhalen wie dan wel haar vader is. Gerda is alleen door haar moeder groot gebracht. Na het overlijden van haar moeder vindt Gerda documenten over de alimentatie met de naam van haar mogelijke vader erop. Nance Coolen gaat op zoek naar antwoorden om de onzekerheid van Amanda, Loes en Gerda voorgoed te beëindigen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Familie Gezocht gemist

Ontroerend programma waarin met behulp van DNA-onderzoek antwoord wordt gegeven op vragen die deelnemers hebben over hun afkomst en familiebanden. Familie is voor de meeste mensen de veilige thuisbasis waar je kan zijn wie je bent en waarbij je je vertrouwd voelt. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen voelen zich juist helemaal niet thuis of hebben het idee dat er iets niet klopt met hun familie.

Uitzending gemist van Familie Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!