Programma gemist?

De Slag om Europa gemist?

10-11-2014 21:27

De Slag om Europa - De Slag om Europa

Hebben de Fransen het eigenlijk niet beter voor elkaar door op te komen voor hun verzorgingsstaat? Presentator Roland Duong reist af naar het land van de levensgenieters.Meer Frankrijk staat in Europa bekend als het decadente land dat weigert haar pensioenstelsel te hervormen en haar begroting op orde te brengen. Maar hoe kijken de Fransen hier zelf tegen aan? Hebben zij het eigenlijk niet beter voor elkaar door op te komen voor hun verzorgingsstaat? Presentator Roland Duong reist af naar het land van de levensgenieters. Hij spreekt met de net afgezette, ultralinkse minister van Economische Zaken Arnaud Montebourg. Montebourg strijd tegen 'de Duitse tucht van strikte bezuinigingen' en gelooft in het Franse ideaal: investeer in de lokale economie en bescherm je eigen industrie tegen Amerikaanse vijandige overnames.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Slag om Europa gemist

Uitzending gemist van De Slag om Europa? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Slag om Europa, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Slag om Europa gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Slag om Europa? Hier kun je alle uitzendingen van De Slag om Europa kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!