Programma gemist?

90 jaar C van de NCRV gemist?

16-11-2014 07:32

90 jaar C van de NCRV - 90 jaar C van de NCRV

De NCRV selecteerde voor dit jubileum de mooiste en bijzonderste fragmenten uit 90 jaar levensbeschouwelijke NCRV televisie. Met onder andere Kerkepad, U zij de Glorie, de Dagsluiting en Schepper &Co.Meer De NCRV selecteerde voor dit jubileum de mooiste en bijzonderste fragmenten uit 90 jaar levensbeschouwelijke NCRV televisie. Met onder andere Kerkepad, U zij de Glorie, de Dagsluiting en Schepper &Co. Maar ook in porgramma's als Man bijt Hond, Hello Goodbye, Document en De Stoel komen de christelijke normen en waarden aan de orde. Naast deze terugblik een interview met Rik Felderhof. Hij vertelt hoe de C verwerkt is in zijn programma's. Joris Linsen neemt de kijker mee op zijn persoonlijk Kerkepad. Ook volgde de NCRV een trouw NCRV-lid tijdens de NCRV-breidag voor het goede doel. Oud-eindredacteur Levensbeschouwing, Hannie van Dijk, gaat terug in de tijd met onder andere fragmenten uit onder andere Levenslied.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

90 jaar C van de NCRV gemist

Uitzending gemist van 90 jaar C van de NCRV? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 90 jaar C van de NCRV, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 90 jaar C van de NCRV gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 90 jaar C van de NCRV? Hier kun je alle uitzendingen van 90 jaar C van de NCRV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!