Programma gemist?

Familie Gezocht gemist?

16-11-2014 20:08

Familie Gezocht - Afl. 3

Toen John aan zijn beste vriend Michael vertelde wie zijn opa was, keek hij hem stomverbaasd aan, want dat was ook zijn opa! Omdat Michael plotseling ernstig ziek werd en overleed, wil John nu een DNA-test laten doen. De ouders van enig kind Piet hebben een goede vriend, Jan, die tijdens vakanties altijd langskomt. Piet ziet op een gegeven moment een foto van Jan waar hij naast hem zit en vindt dat hij bizar veel op hem lijkt. Esther wordt geboren en groeit op met het idee dat haar stiefvader haar vader is. Van haar oma hoort ze dat dit niet het geval is. Moeder Greet vertelt later dat haar vader een man genaamd Dick is. Esther wil zeker weten of Dick haar vader is.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Familie Gezocht gemist

Ontroerend programma waarin met behulp van DNA-onderzoek antwoord wordt gegeven op vragen die deelnemers hebben over hun afkomst en familiebanden. Familie is voor de meeste mensen de veilige thuisbasis waar je kan zijn wie je bent en waarbij je je vertrouwd voelt. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen voelen zich juist helemaal niet thuis of hebben het idee dat er iets niet klopt met hun familie.

Uitzending gemist van Familie Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!