Programma gemist?

Ab en Sal gemist?

14-03-2010 16:10

Ab en Sal - Aflevering 15

Ab en Sal weer terug met veel nieuwe typetjes en rubrieken, onder andere generaal El Hosni, Win je wijk, Moussi El Kandoussi, So you wannabe a racist. Ab en Sal zijn twee provinciale Nederlanders met roots in Marokko. Ze nemen Nederland onder de loep. Onze gewoontes, problemen en rellen inspireren de makers om hun satirische kijk op dit land aan de zee te geven. -Henk Spaan. Hij verklapt Moussi het best bewaarde geheim van Ajax: het grootste Nederlandse voetbaltalent is een Marokkaan. De huisdictator van Ab & Sal heet El Hosni en hij moet een klusje klaren. Hij belt met een Turks uitzendbureau en vraagt naar mannen met een sterke maag en opgestroopte mouwen. In Koken voor paupers komt Mario met de oplossing voor de dikke minima en de Nederlandse geschiedenis kent ook Marokkaanse helden die per ongeluk een verzetsstrijder dood schieten.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Ab en Sal gemist

Journalistieke serie waarin Nederland wordt doorgezaagd door twee Marokkanen. De orthodoxe moslims Ab (Abdelhakim) enSal (Salaheddine) nemen Nederland onder de loep. Ze vragen zich o.a. af hoe je snel rijk wordt in dit land. Of zepotentiële terroristen zijn. En wat er gebeurt als moslims aan de macht zouden komen in verschillende steden.

Uitzending gemist van Ab en Sal? Hier kun je alle uitzendingen van Ab en Sal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!