Programma gemist?

De Nacht van Bart gemist?

22-11-2014 12:03

De Nacht van Bart - MO Actueel: Motivaction-rapport heeft Turkse gemeenschap hard geraakt| Weerslag processen tegen Syrië-gangers

In opdracht van het Multicultureel Instituut Forum voerde bureau Motivaction een onderzoek uit naar de houding en opvattingen van Turks- en Marokkaans-Nederlandse jongeren ten aanzien van de ontwikkelingen in de Arabische regio en Turkije. De resultaten uit het onderzoek hebben vooral binnen de Turks-Nederlandse gemeenschap veel ophef veroorzaakt. MO Actueel onderzoekt ...Meer Motivaction-rapport heeft Turkse gemeenschap hard geraakt In opdracht van het Multicultureel Instituut Forum voerde bureau Motivaction een onderzoek uit naar de houding en opvattingen van Turks- en Marokkaans-Nederlandse jongeren ten aanzien van de ontwikkelingen in de Arabische regio en Turkije. De resultaten uit het onderzoek hebben vooral binnen de Turks-Nederlandse gemeenschap veel ophef veroorzaakt. MO Actueel onderzoekt of de resultaten van het onderzoek wel goed zijn geïnterpreteerd. Weerslag processen tegen Syrië-gangers De eerste van een reeks processen tegen teruggekeerde Syrië-gangers is begin deze maand in Nederland onder grote belangstelling begonnen. Op dit moment lopen er zeker dertig onderzoeken tegen zestig Nederlandse verdachten. Daarmee is de aanpak van vermeende jihadstrijders en potentiële Syrië-gangers in een nieuwe fase beland. MO Actueel werpt haar licht op deze nieuwe fase. Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Nacht van Bart gemist

De Nacht van Bart. Een nacht waarin we nog 1 keer alle hoogtepunten van BNN's bere-voorzitter Bart de Graaff voorbij laten komen.

Uitzending gemist van De Nacht van Bart? Hier kun je alle uitzendingen van De Nacht van Bart kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!