Programma gemist?

Jeroen Pauw in Japan gemist?

23-11-2014 10:30

Jeroen Pauw in Japan - VPRO Vrije Geluiden 23/11/14

Te gast zijn Stanley Clarke, die met de contrabas in de jaren 70 een basrevolutie ontketende, de Kaapverdische zangeres Mayra Andrade over haar nieuwe cd Lovely Difficult en het Goeyvaerts Strijktrio.Meer Sinds de jaren zeventig geldt Stanley Clarke als één van de meest toonaangevende bassisten. Hij introduceerde de contrabas bij een rockminnend publiek en ontketende een ware basrevolutie. Stanley Clarke's naam wordt in één adem genoemd met Marcus Miller en Victor Wooten met wie hij in 2008 onder de naam S.M.V. de grondvesten van de jazzwereld liet schudden. In september verscheen Clarke's nieuwe album 'UP' waarop hij zijn 'School Days'-repertoire uit de jaren 70 uitdiept en aanvult met nieuw werk. De Kaapverdische zangeres Mayra Andrade was in 2011 al eens te gast bij Vrije Geluiden. Mayra staat open voor veel muzikale stijlen en maakte met haar nieuwe cd 'Lovely Difficult', een toegankelijk en persoonlijk album. Het Goeyvaerts Strijktrio is in 1997 opgericht door violiste Kristien Roels, altviolist Kris Matthynssens en cellist Pieter Stas met als doel een uitsluitend twintigste en 21e eeuws repertoire uit te voeren. Op hun laatste cd spelen ze het 'Stabat Mater' van Arvo Pärt en 'Simeron' van Ivan Moody. Zowel Arvo Pärt als Ivan Moody hebben zich bekeerd tot het orthodoxe Christendom en hun werk getuigt daarvan. De zangers zijn: Zsuzsi Tóth - sopraan, Barnabás Hegyi - alt en Olivier Berten - tenor.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Jeroen Pauw in Japan gemist

Jeroen Pauw in Japan

Uitzending gemist van Jeroen Pauw in Japan? Hier kun je alle uitzendingen van Jeroen Pauw in Japan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!