Programma gemist?

Goor Draait Door gemist?

22-11-2014 22:07

Goor Draait Door - Afl. 2

Gordon ontvangt maar liefst drie beroemde gasten namelijk, Goedele Liekens, Bianca Del Rio en Herman den Blijker. Goedele is als seksuologe haast niet meer van de buis te denken. Ze voorziet Nederland regelmatig met haar tips en trics voor een spannender seksleven. Naast Goedele schuift de alom geliefde dragqueen Bianca Del Rio aan. 'A clown in a dress', zo noemt dit multi-talent zichzelf ook wel. Én Gordon ontvangt niemand minder dan Nederlandse master chef-kok, Herman den Blijker. Hij gaat Gordon meer vertellen over een nieuw project waar hij mee bezig is. In 'Goor In Je Oor' kruipt Gordon deze keer in het oor van Barbara Straathof, waar Gordon Barbara allerlei hilarische opdrachten laat uitvoeren.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Goor Draait Door gemist

Talkshow waarin heel veel wordt gelachen en waarin host Gordon wekelijks drie beroemde (inter)nationale gasten ontvangt die in zijn voor een geintje en net als Gordon over een gezonde dosis humor en zelfspot beschikken. Vaste onderdelen in de show zijn: 'Goor In Je Oor', 'De Gouden Connie', de draaischijf en muzikale acts.

Uitzending gemist van Goor Draait Door? Hier kun je alle uitzendingen van Goor Draait Door kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!