Programma gemist?

Familie Gezocht gemist?

30-11-2014 20:08

Familie Gezocht - Afl. 5

De 85-jarige Cor twijfelt al 70 jaar over haar afkomst. De kinderen van Cor vinden het hoog tijd dat hun moeder eindelijk antwoorden krijgt. Esther is naar een kindertehuis gebracht toen ze nog maar een maand oud was. Uiteindelijk kwam ze bij haar pleegouders terecht. Esther heeft een fijne jeugd gehad, maar wil wel graag weten wie haar vader en moeder zijn. Petra heeft vanaf haar veertiende twijfels wie haar vader is. Dit wordt grotendeels veroorzaakt door een herinnering aan vroeger. Ze ging regelmatig zogenaamd met haar moeder naar de stad. In werkelijkheid gingen ze samen naar een huis waar altijd dezelfde man opendeed. Petra wil antwoorden.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Familie Gezocht gemist

Ontroerend programma waarin met behulp van DNA-onderzoek antwoord wordt gegeven op vragen die deelnemers hebben over hun afkomst en familiebanden. Familie is voor de meeste mensen de veilige thuisbasis waar je kan zijn wie je bent en waarbij je je vertrouwd voelt. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommigen voelen zich juist helemaal niet thuis of hebben het idee dat er iets niet klopt met hun familie.

Uitzending gemist van Familie Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Familie Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!