Programma gemist?

NOS André Kuipers terug in Nederland gemist?

05-12-2014 20:30

NOS André Kuipers terug in Nederland - TIP Sint & De Leeuw

In het speciale programma 'Sint & De Leeuw' laat Paul de Leeuw met behulp van de Sint weer de nodige wensen in vervulling gaan.Meer Het bezoek van Sinterklaas aan Paul de Leeuw is inmiddels al bijna net zo'n traditie als pakjesavond zelf. Dit jaar maakt de Sint gelukkig geen uitzondering! In het speciale programma 'Sint & De Leeuw' laat Paul de Leeuw met behulp van de Sint weer de nodige wensen in vervulling gaan. Paul zet hiermee de traditie voort, die jaren terug is ontstaan in zijn shows 'Laat de Leeuw', 'PaPaul', 'Mooi! Weer de Leeuw' en 'Langs de Leeuw'.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

NOS André Kuipers terug in Nederland gemist

NOS André Kuipers terug in Nederland

Uitzending gemist van NOS André Kuipers terug in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van NOS André Kuipers terug in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!