Programma gemist?

Gratis Islam in Nederland gemist?

13-12-2014 12:23

Gratis Islam in Nederland - Gratis Islam in Nederland

Verdiepend programma waarin relevante thema's uitvoerig worden behandeld.Meer Verdiepend programma waarin relevante thema's uitvoerig worden behandeld. In de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag liggen exemplaren van de Koran die iedereen ter plekke of via internet kan inzien. Bij internet legt de publieke opinie al gauw de relatie met de jihad. Maar is dat wel terecht? Mirko Tobias Schäfer van de Universiteit van Utrecht plaatst kanttekeningen bij de plannen van de overheid om bepaalde sites te blokkeren. Carmen Becker van de Radboud Universiteit in Nijmegen vindt het belangrijk dat we samen keuzes maken. Volgens documentairemaker Ruud van Gessel laat zijn film 'Gratis Islam in Nederland ' zien dat de oudste vertalingen van de Koran in Nederland bedoeld waren om elkaar beter te leren kennen.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Gratis Islam in Nederland gemist

Uitzending gemist van Gratis Islam in Nederland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gratis Islam in Nederland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Gratis Islam in Nederland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gratis Islam in Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Gratis Islam in Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!