Programma gemist?

Baby te huur op vakantie gemist?

16-08-2009 21:55

Baby te huur op vakantie - Aflevering 5

Nu de baby's en peuters vertrokken zijn en de koppels haar schoolgaande kinderen moeten opvoeden, moeten ze ��k de luxe van de vakantiewoning missen. Er staat namelijk een kampeertrip op de agenda. De koppels krijgen ditmaal te maken met kinderen die iets bijzonders hebben. Dat kan in het echte leven tenslotte ook zo maar gebeuren. Zo hebben de kinderen ADHD, ze zijn hoogbegaafd of hebben leerachterstand. Na een hoop gezucht en gesleep met bagage komen Charlotte en Matthijs aan bij hun tent, waar hun nieuwe kind al op ze zit te wachten. Niet zomaar een kind, maar de hoogbegaafde Lynn van zeven jaar oud. Als Matthijs erachter komt hoe hoog haar IQ is, valt hij bijna van zijn stoel! Lynn probeert Matthijs uit te leggen hoe het spel De kolonisten van Catan werkt, maar Matthijs snapt er echt niets van. Als verrassing komt er de volgende dag een vriendinnetje van Lynn logeren. Samen met de meiden wordt een toren beklommen, een activiteit die Charlotte liever over zou slaan. Met haar knikkende knie�n komt ze bijna de trap niet op! Raiko en Chantal moeten wel drie keer slikken als ze vernemen dat ze naar de camping gaan. Als hun dochter Dominique van zeven arriveert, ontstaat er vrijwel meteen ruzie tussen de twee. Raiko gaat spelen met Dominique, tot grote ergernis van Chantal, die vindt dat Raiko haar eerst moet helpen met het uitpakken van de kampeerspullen. De ruzie tussen de twee escaleert zo heftig dat de nanny besluit om Dominique even bij hen uit de tent te halen. Daphne en Deniz starten de kampeertrip met de hele dag geruzie. Om de kleinste dingen, want bij het inpakken mist Deniz zijn moeder, die w�l zijn hemden zou hebben gestreken. Daphne maakt kippensoep, terwijl ze w��t dat Deniz daar niet van houdt. Tijdens een bezoek aan een zorgboerderij worden de twee gewezen op hun verantwoordelijkheden: de kinderen waren zonder supervisie aan het spelen. Ook met de buren Proshat en Gaetan ontstaat een ruzie. Maar Daphne weet goed in te grijpen als hun zoon Minne het aan de stok krijgt met Jordi, het kind van Proshat en Gaetan. Tja, als je vooraf roept dat je wel acht kinderen wilt, kun je het verwachten: Proshat en Gaetan hebben weer tw�� kinderen over de vloer: Stacy en Jordi, zus en broer. Dat de interesse in het hebben van kinderen een beetje verdwenen is, blijkt wel als Gaetan de namen van beide kinderen probeert op te noemen maar er niet op komt. De volgende dag ondernemen ze weinig met de kinderen. Jordi haalt zelfs buurvrouw Daphne om op de trampoline te gaan springen, want van zijn eigen kersverse ouders krijgt hij geen aandacht. Toch doet Gaetan het erg goed als hij de kids helpt met hun huiswerk. Als de kinderen weer zijn vertrokken, moet Proshat flink huilen. Met Gaetan fantaseert ze hoe mooi hun eigen kinderen er later wel niet uit gaan zien.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Baby te huur op vakantie gemist

De vier koppels zullen aan den lijve ondervinden hoe het is om verantwoordelijkheid te hebben voor een baby, een peuter, een brugklasser of zelfs een bejaarde. Ze denken dat zij een gewone eengezinswoning in Rotterdam betrekken. Niets blijkt minder waar: in dit nieuwe experiment gaan de koppels met kinderen op vakantie, in een gezellig oer-Hollands bungalowpark. De schrik is dan ook groot als het enige wat ze in hun Rotterdamse eengezinswoning aantreffen een kofferset is, en een brief met de mededeling dat ze op vakantie gaan. De stelletjes worden op vakantie zwanger, maken een heuse bevalling mee en met de komst van de baby's komt er direct pure stress de vakantiehuisjes binnen! In het blauwe huis is de rolverdeling duidelijk vanaf het moment dat de baby's het huis binnenkomen. Gaetan neemt meteen het voortouw, terwijl Proshat na talloze keren 'Oh my God' te roepen snel teruggaat naar de badkamer, om daarna volledig opgemaakt de kinderen te ontvangen. En de poepluiers? Die zijn vanaf de eerste minuut voor Gaetan! Wie was nou nou ook alweer degene die later acht kinderen wilde? In het groene huis is het allemaal rozengeur en maneschijn. Charlotte en Matthijs doen letterlijk alles samen! Als mama de linkermouw aantrekt, doet papa de rechter.Maar als Matthijs vervolgens een proefhapje neemt uit een potje Olvarit, scheelt het weinig of hij had het weer uitgekotst. De eerste luier is ook geen succes. Matthijs presteert het om deze binnenstebuiten aan te doen bij de baby!Chantal uit het groene huis gaat met buurvrouw Daphne de stad in om een cadeautje te kopen voor de jarige baby Milanuit het roze huis. Maar een half uur na het afgesproken tijdstip van terugkomst, zijn de meiden nog steeds niet terug.En dus besluit Raiko, die de baby middagdutjes keurig in acht neemt, om dan maar vast naar boven te gaan met de baby. Endat valt helemaal verkeerd bij Chantal als ze thuiskomt! Dat belooft wat voor de rest van de vakantie! Ondertussen wordt in het roze huis van de eigenwijze Deniz en Daphne de eerste verjaardag van baby Milan gevierd. Hartstikke leuk,zou je denken, maar bij Deniz en Daphne breekt de stress uit. De hele familie komt namelijk langs om Milans verjaardag te vieren en dat vergt natuurlijk wat organisatorisch vermogen van kersverse ouders Deniz en Daphne.

Uitzending gemist van Baby te huur op vakantie? Hier kun je alle uitzendingen van Baby te huur op vakantie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!