Programma gemist?

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist?

14-12-2014 20:07

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw - Afl. 2

De muzikale zoektocht naar een 65-koppig amateurorkest gaat door. Davida is moeder van twee kinderen en lijdt al 18 jaar aan spierreuma. Davida wil graag meedoen voordat ze de hobo niet meer kan bespelen door de pijn en vermoeidheid. Het is haar laatste kans om te kunnen schitteren in het Koninklijk Concert Gebouw. Nello is 21 jaar en woont met zijn familie op een woonwagenkamp. Het maken van muziek zit ingebakken in de cultuur van zijn zigeunerfamilie. Al zes jaar speelt Nello piano. Hij kan geen noten lezen, maar speelt puur op gehoor en vanuit zijn hart. Kan Nello de jury overtuigen van zijn talent? Luis groeide op in Colombia waar hij zijn passie voor muziek en instrumenten ontdekte. Luis is zelfs aan het conservatorium gaan studeren in Bogota en vervolgens in Florida. Nadat hij verliefd werd op de Nederlandse Monique verhuisde hij naar Nederland. Na een zeer moeizame start is hij sinds augustus officieel Nederlander en hoopt te laten zien wat hij in huis heeft.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw gemist

Programma waarin de unieke, muzikale zoektocht naar een 65-koppig tellend amateurorkest centraal staat. Jong en oud met een grote passie en liefde voor een instrument mag meedoen. Van topstukken uit het klassieke repertoire tot een bewerking van een bekende pophit én zelfs een stuk met een dj; de muzikanten moeten van alle markten thuis zijn en dus wel tegen een beetje spanning kunnen. Gelukkig worden zij geselecteerd, gecoacht, begeleid en bijgestaan door een zeer vakkundige en gevarieerde jury.

Uitzending gemist van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw? Hier kun je alle uitzendingen van Het Orkest Van Nederland - Op Weg Naar Het Concertgebouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!