Programma gemist?

Hit the Road gemist?

21-12-2014 20:15

Hit the Road - TIP Speeches

Colombiaans politicus Luis Carlos Galán maakte zich met zijn speeches geliefd bij het volk maar gehaat bij de landelijke drugsbaronnen. Een ontmoeting met zijn familie en zijn persoonlijke cameraman.Meer Luis Carlos Galán was de gedoodverfde winnaar van de Colombiaanse presidentsverkiezingen eind jaren tachtig. Met zijn speeches, die een regelrechte aanval waren op Pablo Escobar en zijn drugskartel, maakte hij zich geliefd bij het volk maar gehaat bij de drugsbaronnen. 'Colombianen', zo betoogde hij breed gesticulerend, 'moeten weer trots worden op hun paspoort als ze bij de grens aankomen'. Met zijn scherpe woorden aan het adres van de narco's tekende hij zijn doodvonnis. In het stadje Soacha werd hij te midden van een massa aanhangers zonder scrupules doodgeschoten. Een ontmoeting met de familie van Galan, die 25 jaar na de moord nog steeds vecht om omgekochte politici achter de tralies te krijgen, met Galans persoonlijke cameraman, die vaak vergat te filmen omdat hij door Galans woorden begeesterd raakte en met twee mannen van wie hun broer onschuldig in gevangenis belandde als verdachte van de moord op Galan.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Hit the Road gemist

Chris Zegers reist met een Nederlandse artiest naar het buitenland. Daar maakt de muzikant zijn bekende hit in de muzikale stijl van de locals. Een bijzonder portret van muzikale helden die hun grootste hits in een nieuwe jas steken.

Uitzending gemist van Hit the Road? Hier kun je alle uitzendingen van Hit the Road kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!