Programma gemist?

De making of 'De Nieuwe Wildernis' gemist?

25-12-2014 18:10

De making of 'De Nieuwe Wildernis' - De making of 'De Nieuwe Wildernis'

De makers geven een kijkje achter de schermen van deze ongekende productie.Meer Zeshonderd draaidagen in het veld - in twintig filmhutten, onder water, vanuit de lucht en zelfs onder de grond - resulteerden in 300 uur filmmateriaal en 100 uur geluidsopnames voor de unieke en veelgeprezen natuurfilm 'De Nieuwe Wildernis'. De nieuwste technieken werden gebruikt om de spectaculaire beelden te kunnen maken: timelapse, macro, highspeed, cablecams, remote en andere technieken. Onder alle weersomstandigheden, van -25 tot plus 30 graden, is er gewerkt. De makers geven een kijkje achter de schermen van deze ongekende productie.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De making of 'De Nieuwe Wildernis' gemist

Uitzending gemist van De making of 'De Nieuwe Wildernis'? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De making of 'De Nieuwe Wildernis', uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De making of 'De Nieuwe Wildernis' gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De making of 'De Nieuwe Wildernis'? Hier kun je alle uitzendingen van De making of 'De Nieuwe Wildernis' kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!