Programma gemist?

Grimassen: Chris van de Ende gemist?

27-12-2014 16:28

Grimassen: Chris van de Ende - Grimassen: Chris van de Ende

Cabaretier Chris van der Ende gaat terug naar Braziliƫ, waar hij werd geboren. Chris werd kort na zijn geboorte geadopteerd door een echtpaar uit het Westland.Meer Cabaretier Chris van der Ende gaat terug naar Braziliƫ, waar hij werd geboren. Chris werd kort na zijn geboorte geadopteerd door een echtpaar uit het Westland. Nieuwe aflevering uit deze reeks over Nederlandse cabaretiers met buitenlandse 'roots'.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Grimassen: Chris van de Ende gemist

Uitzending gemist van Grimassen: Chris van de Ende? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Grimassen: Chris van de Ende, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Grimassen: Chris van de Ende gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Grimassen: Chris van de Ende? Hier kun je alle uitzendingen van Grimassen: Chris van de Ende kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!