Programma gemist?

Gedreven gemist?

28-12-2014 12:43

Gedreven - Zapp Echt Gebeurd: In

Spin, Ritalin,Nike slikt Ritalin pillen omdat ze druk is. Om te bewijzen dat ze heus wel zonder Ritalin kan, mag Nike één dagje zonder pillen naar school.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Gedreven gemist

bevlogen, bezeten,Documentaire van Deborah van der Starre. In 2010 maakt Deborah van der Starre kennis met Jacques Grishaver de voorzitter van het Nederlands Auschwitz Comité. Grishaver vecht op dat moment al meer dan vijf jaar voor een monument ter nagedachtenis aan alle slachtoffers van de Holocaust. Wanneer de gemeente Amsterdam in 2010 besluit zijn levenswerk te torpederen, zoekt Grishaver de publiciteit. Hij kan deze afwijzing niet accepteren. Van der Starre volgt Jacques Grishaver tijdens zijn niet aflatende inspanningen voor zijn namenwand voor de vermoordde Joden en Roma en Sinti en praat met vriend en vijand over Grishaver en dat levert een ontroerend portret op van 'een Mokumse jongen' die voor niets en niemand bang is.

Uitzending gemist van Gedreven? Hier kun je alle uitzendingen van Gedreven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!