Programma gemist?

Hit the Road gemist?

28-12-2014 20:15

Hit the Road - TIP Speeches

In 1963 bezocht president Kennedy Berlijn. Een ontmoeting met theaterstudent Wolfgang Welsch, Brigitta Tunkar die Oost-Berlijn ontvluchtte en Jurgen Runge die werkzaam was voor de Oost-Duitse Stasi.Meer Tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog, in 1963, bezocht president Kennedy Berlijn, waar de Muur die de stad verdeelde het symbool was van de strijd tussen de Sovjet-Unie en Amerika. Duitsland likte nog zijn wonden na ruim tien jaar nationaal socialisme en wilde niet weer het strijdtoneel worden van de grootmachten. Kennedy kwam daarom naar Berlijn om de bevolking gerust te stellen en beloofde plechtig dat hun vrijheid tot aan de laatste man verdedigd zou worden. Kennedy's speech werd niet alleen in West-Berlijn gehoord. Ook aan de andere van de muur waren er duizenden mensen die probeerden iets van zijn woorden mee te krijgen. In deze aflevering een ontmoeting met toenmalig theaterstudent Wolfgang Welsch, die besloot dat het onvrije DDR-regime gesaboteerd moest worden; met Brigitta Tunkar die over het prikkeldraad klom en de gecontroleerde samenleving ontvluchtte; maar ook met Jurgen Runge die in het vrije Westen werkzaam was voor de Oost-Duitse Stasi.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Hit the Road gemist

Chris Zegers reist met een Nederlandse artiest naar het buitenland. Daar maakt de muzikant zijn bekende hit in de muzikale stijl van de locals. Een bijzonder portret van muzikale helden die hun grootste hits in een nieuwe jas steken.

Uitzending gemist van Hit the Road? Hier kun je alle uitzendingen van Hit the Road kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!