Programma gemist?

Postcode Loterij De Kanjer Uitreiking gemist?

01-01-2015 22:03

Postcode Loterij De Kanjer Uitreiking - Afl. 1

Live-uitzending waarin de ambassadeurs van de Postcode Loterij bekendmaken op welke postcodes de 49,7 miljoen euro is gevallen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Postcode Loterij De Kanjer Uitreiking gemist

Live-uitzending waarin de ambassadeurs van de Postcode Loterij bekendmaken op welke postcodes de 49,7 miljoen euro is gevallen. Het grootste gedeelte van de prijs, de PostcodeKanjer van 43,7 miljoen euro, wordt verdeeld over één winnende postcode én de bijbehorende wijkcode. Daarnaast worden nog zes prijzen van een miljoen euro verdeeld in zes winnende postcodes ergens in het land. Te zien is hoe de winnaars reageren op het nieuws dat hun sprookje op de eerste dag van het nieuwe jaar werkelijkheid wordt.

Uitzending gemist van Postcode Loterij De Kanjer Uitreiking? Hier kun je alle uitzendingen van Postcode Loterij De Kanjer Uitreiking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!